Wednesday, March 9, 2022

Min första uppsats i skolan

Min första uppsats i skolan



Relaterade essäer En novell om Georges resa till London Essay. Jag andas ut och kände mig avslappnad. Vi började prata om vad vi gjort under sommaren och hur klasserna var idag och om vi gillade våra klasser. Få ditt papper nu. En generös dam gick fram till mig och frågade mig vad jag hette och klassrum. Jag var spänd på hur skolan skulle se ut och vilka nya vänner jag skulle träffa, min första dag i skolan uppsats. Min första dag i New School Essay.





Uppsats om min första dag i skolan 200 ord på engelska



Hem — Uppsatsprov — Utbildning — Första skoldagen — Min första dag på gymnasiet. Vilket ämne som helst, min första dag i skolan uppsats. Vilken typ av uppsats som helst. Jag visste att min första dag på gymnasiet skulle bli utmanande. Det skulle vara högre förväntningar än mellanstadiet och lärarna skulle vara striktare. Jag saknade många av mina klasskamrater och det hjälpte mig att glömma allt det där som jag var orolig för, min första dag i skolan uppsats. jag min första dag i skolan uppsats Jag hoppas att det här året skulle bli ett bra år och att jag ska gå över min första dag i gymnasiet.


Min telefon ringde dagen innan skolan. Det var en robotröstbrevlåda som sa att vi försenade skolan till tisdag. Detta berodde på att det var en enorm snöstorm i området av skolan nära mitt hus, skolkammarplatser där det blev dåligt ute. Min skola användes också som ett skydd för dem vars hus som höll på att skadas. Den tjocka snön låg överallt och vi var tvungna att hålla alla fönster och dörrar stängda eftersom det höll på att ta sig in i husen och skapa en stor röra. Jag hade en perfekt utsikt över snöstormen från mitt rum. Jag kunde se allt som om jag var på toppen av världen.


Däremot var jag lite arg på snöstormen, jag var också glad samtidigt för vi hade en extra dag av vår helg. I måndags förberedde jag min första dag på gymnasiet. Min ryggsäck var fylld med material jag behövde såsom anteckningsböcker och en pärm. Skolan ringde igen och tydligen; vi har ledigt på tisdag. Vi hade en fyra dagars helg, det var okej, men jag ville bara komma över första dagen i skolan, jag började få ångest. Jag frågade mig själv när skolan ska börja. Jag hoppades bara att första dagen i skolan skulle gå perfekt och till och med träffa några nya vänner.


Jag gick in i skolan och kände mig nervös även om jag gick in genom skolans dörrar varje dag i mellanstadiet, det kändes annorlunda. Alla i gymnasiet får min första dag i skolan uppsats den riktiga världen. Jag trodde att årskurs åttonde klass var det bästa året någonsin. Jag önskar att min åttondeklass kunde få en återförening. Jag såg min första mens och det var matte jag var lite upprörd över att jag fick den här klassen för första perioden. Att göra matematik först på morgonen kan vara frustrerande. Jag var omgiven av sophomores, juniorer och seniorer. Jag märkte ett par bekanta ansikten. Jag var spänd på hur skolan skulle se ut och vilka nya vänner jag skulle träffa.


Jag var tvungen att gå upp för trapporna för min nästa lektion, det var engelska. Jag gick sedan in och träffade ett par av mina vänner. Det här skulle bara bli en bra dag, jag kände att jag och mina vänner var redo att lära mig och få den första dagen över med. Min lärare hette MS Popstar och jag tror att hon var redo att undervisa direkt som om hon bara ville komma till saken. Jag började bli hungrig, jag insåg att lunchen var efter 4:e perioden på mellanstadiet, vi åt lunch efter 3:e perioden så det kändes annorlunda. Jag hade 2 lektioner till att ta mig igenom, min första dag i skolan uppsats. min första dag i skolan uppsats klockan ringde och det var nästa period insåg jag att jag skulle bli ännu mer hungrig och trött eftersom jag hade gym och jag vet att gym kan vara mycket löpning och träning.


Jag kollade mitt schema och jag hade fel, jag gick i rätt klass, bara ingen av mina vänner gick i mina klasser. Vi började prata om vad vi gjort under sommaren och hur klasserna var idag och om vi gillade våra klasser. Min lärare började berätta för oss att vi har många projekt i den här klassen och vi var tvungna att arbeta med en grupp på 4. Min kompis från mellanstadiet kom in och satte sig bredvid mig då det fick mig att må lite bättre att veta att jag känner någon i den här klassen. Min lärare berättade om sitt personliga liv och vem han var gift med där han tog examen. Han gav oss till och med lite råd om gymnasiet.


Jag hade också ett par mål som jag ville göra i år. Såsom vara på hederslista, klara alla mina klasser med b eller min första dag i skolan uppsats och slutligen perfekt närvaro alla dessa var så viktiga eftersom dess steg för att bli en framgångsrik person i livet. Sjätte perioden var sista tiden på dagen och det kändes så skönt att veta att den dagen det snart är över och jag är redo att gå hem och sova. Klart, min första dag i skolan uppsats, första dagen i nian var bra. Jag gillade de flesta av mina lärare, klasskamrater och mina klasser. Men det kändes bra att jag gick i gymnasiet nu. Det kändes som om jag redan var på väg mot en framgångsrik framtid. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat.


Från 3 timmars leverans, min första dag i skolan uppsats. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Min första dag på gymnasiet Ämne: Utbildning Kategori: Utbildningssystem Ämne: Första skoldagen High School Sidor 3 ord: Publicerad: 14 maj Nedladdningar: 30 Ladda ner Skriv ut.


Få hjälp med att skriva. Pssst... vi kan skriva en originaluppsats bara för dig. Din tid är viktig, min första dag i skolan uppsats. Få hjälp med uppsatsen. Relaterade essäer En novell om Georges resa till London Essay. Min första dag i New School Essay. The Beginning Of My Nightmare: First Day Of High School Essay. Påminner om min första dag i årskurs 8 uppsats. Mina känslor vid första skoldagens uppsats. Mina känslor från min tredje första skoldaguppsats. Uppsats om undervisningens filosofi. En diskussion om vikten av utbildning för en person Uppsats. En personlig recension av min uppsats om undervisningsfilosofi. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, min första dag i skolan uppsats, perfekt formatering och stil.


Citera denna uppsats För att exportera en referens till denna artikel, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver My First Day Of High School. Min första dag på gymnasiet. Min första dag på gymnasiet [Internet]. Beställ nu. Kontrollera din inkorg. Beställ nu. Relaterade ämnen Första skoldagen Uppsatser Undervisning Filosofi Uppsatser Specialpedagogiska uppsatser Fuskuppsatser Skoluniformuppsatser. Hallå där! Är min första dag i skolan uppsats intresserad av att få ett skräddarsytt papper? Kolla in det! Har svårt att hitta den perfekta uppsatsen? Anlita en författare. Jag förstår. Har inte hittat rätt uppsats? Få en expert att skriva det du behöver! Få ditt papper nu. Professionella skribenter och forskare. Källor och citat tillhandahålls.





format för en argumenterande uppsats



Jag kunde se allt som om jag var på toppen av världen. Däremot var jag lite arg på snöstormen, jag var också glad samtidigt för vi hade en extra dag av vår helg. I måndags förberedde jag min första dag på gymnasiet. Min ryggsäck var fylld med material jag behövde såsom anteckningsböcker och en pärm. Skolan ringde igen och tydligen; vi har ledigt på tisdag. Vi hade en fyra dagars helg, det var okej, men jag ville bara komma över första dagen i skolan, jag började få ångest. Jag frågade mig själv när skolan ska börja.


Jag hoppades bara att första dagen i skolan skulle gå perfekt och till och med träffa några nya vänner. Jag gick in i skolan och kände mig nervös även om jag gick in genom skolans dörrar varje dag i mellanstadiet, det kändes annorlunda. Alla i gymnasiet kommer till den verkliga världen. Jag trodde att årskurs åttonde klass var det bästa året någonsin. Jag önskar att min åttondeklass kunde få en återförening. Jag såg min första mens och det var matte jag var lite upprörd över att jag fick den här klassen för första perioden. Att göra matematik först på morgonen kan vara frustrerande. Jag var omgiven av sophomores, juniorer och seniorer. Jag märkte ett par bekanta ansikten. Jag var spänd på hur skolan skulle se ut och vilka nya vänner jag skulle träffa.


Jag var tvungen att gå upp för trapporna för min nästa lektion, det var engelska. Jag gick sedan in och träffade ett par av mina vänner. Det här skulle bara bli en bra dag, jag kände att jag och mina vänner var redo att lära mig och få den första dagen över med. Min lärare hette MS Popstar och jag tror att hon var redo att undervisa direkt som om hon bara ville komma till saken. Jag började bli hungrig, jag insåg att lunchen var efter 4:e perioden på mellanstadiet, vi åt lunch efter 3:e perioden så det kändes annorlunda. Jag hade 2 lektioner till att ta mig igenom. klockan ringde och det var nästa period insåg jag att jag skulle bli ännu mer hungrig och trött eftersom jag hade gym och jag vet att gym kan vara mycket löpning och träning.


Jag kollade mitt schema och jag hade fel, jag gick i rätt klass, bara ingen av mina vänner gick i mina klasser. Vi började prata om vad vi gjort under sommaren och hur klasserna var idag och om vi gillade våra klasser. Min lärare började berätta för oss att vi har många projekt i den här klassen och vi var tvungna att arbeta med en grupp på 4. Min kompis från mellanstadiet kom in och satte sig bredvid mig då det fick mig att må lite bättre att veta att jag känner någon i den här klassen. Min lärare berättade om sitt personliga liv och vem han var gift med där han tog examen. Han gav oss till och med lite råd om gymnasiet. Jag hade också ett par mål som jag ville göra i år. Som att vara på utmärkelselista, klara alla mina klasser med ett b eller högre och slutligen perfekt närvaro alla dessa var så viktiga eftersom dess steg för att bli en framgångsrik person i livet.


Sjätte perioden var sista tiden på dagen och det kändes så skönt att veta att den dagen det snart är över och jag är redo att gå hem och sova. Helt klart var första dagen i nian bra. Jag gillade de flesta av mina lärare, klasskamrater och mina klasser. Men det kändes bra att jag gick i gymnasiet nu. Det kändes som om jag redan var på väg mot en framgångsrik framtid. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper.


Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Det var en ljus solig dag, och som vanligt var jag upprymd och angelägen om att träffa nya människor i mitt liv. Min mamma tappade mig vid skolporten. När vi reste i en bil hade vi ett litet peptalk där hon försökte få mig att förstå den nya öppningen och de vackra mötena jag kommer att uppleva i skolan. Så fort jag kom fram var jag nervös och lite rädd. Jag bad min mamma hejdå och gick sakta innanför porten. Barnen log, skrattade och stirrade på mig. Jag kände mig som en utomjording som precis landat från en annan planet och desperat ville åka tillbaka, men jag lovade min mamma att jag skulle njuta av min helt nya miljö.


En generös dam gick fram till mig och frågade mig vad jag hette och klassrum. Hon var snäll och guidade mig till mitt klassrum och introducerade mig till och med för klassen. Jag andas ut och kände mig avslappnad. Mina klasskamrater verkade vänliga och ett av barnen erbjöd mig en plats bredvid honom med ett leende. Vår klasslärare gick in i rummet och önskade oss en god morgon. Innan hon började klassen lade hon märke till mig och bad mig presentera mig för klassen. Det gjorde jag, och alla verkade glada över att välkomna mig som sin klasskamrat. Min klasslärare var tillgiven och omtänksam.

No comments:

Post a Comment