Thursday, February 10, 2022

Exempel på universitetsingångsuppsatser

Exempel på universitetsingångsuppsatser



Skummande om munnen var jag redo att svimma. Å andra sidan, undvik att använda klichéer när du väljer ett ämne och skriver uppsatsen. Exemplet på collegeuppsatsen "Begrava mormor", exempel på högskoleuppsatser. Ibland förväxlade jag min svett med tårar av smärta i leder och muskler. Medical School Admissions Consulting MCAT Tutoring Residency Admissions Consulting. Om du ansöker till en högskola för en exempel på högskoleuppsatser i datavetenskap, nedan är exemplet. Jag visade honom min affärsplan och prototyper.





Tips för att skriva essä för college ansökan



Att granska framgångsrika exempel på högskoleuppsatser kan hjälpa dig att förstå hur du maximerar dina chanser att accepteras. Obs: Vissa personligt identifierande detaljer har ändrats. Detta är en högskoleuppsats som arbetade för Harvard University. Föreslagen läsning: How to Get Into Harvard Undergrad. Under mentorskap av professor Wendy Bozeman och professor Georgia Lebedev från institutionen för biologiska vetenskaper, exempel på högskoleuppsatser sommarens mål var att undersöka effekterna av CoFe2O3 titandioxid TiO2 nanopartiklar med kärnor i koboltjärnoxid som en ställning för läkemedelstillförsel, speciellt vid leverans av en förening som kallas curcumin, en flavonoid känd för sina antiinflammatoriska effekter. Som gymnasieelev som försökte hitta en forskningsmöjlighet var det väldigt svårt att hitta exempel på högskoleuppsatser plats som var villig att ta mig in, men efter många månaders försök sökte jag hjälp av min gymnasielärare i biologi, som använde sina resurser för att hjälpa mig att få en plats i programmet.


Med hjälp av utrustning som en gymnasieelev bara kunde drömma om att använda, kunde jag kartlägga apoptosprogrammerad celldöd kontra nekroscelldöd på grund av skador i HeLa-celler, en livmoderhalscancerlinje, efter att ha behandlat dem med curcuminbundna nanopartiklar. Genom att använda flödescytometri för att excitera varje individuellt suspenderad cell med en laser, hjälpte det spridda ljuset från cellerna till att bestämma vilka celler som levde, hade dött av apoptos eller hade dött av nekros. Senare kunde jag avbilda celler i 4D genom konfokalmikroskopi. Från att odla HeLa-celler till att försöka döda dem med olika föreningar, jag kunde få den praktiska erfarenhet som krävs för att jag återigen ska kunna inse varför jag älskar vetenskap. Bor på Notre Dame campus med andra REU-studenter, UND-idrottare och andra sommar exempel på högskoleuppsatser studenter var en helt annan upplevelse som förberedde mig för världen bortom gymnasiet.


Under 9 veckor arbetade, lekte och knöt jag mig till de andra studenterna och fick möjligheten att leva livet som en självständig collegestudent. Tillsammans med exempel på högskoleuppsatser skräddarsydda forskningsprojekt och möjligheterna till boende, det var seminarier om att tala inför publik, resor till Fermi National Accelerator Laboratory och en-till-en-skrivseminarier för slutet av sommarens forskningsuppsatser som vi var och en skulle skriva. Genom denna sommarupplevelse förverkligade jag min ambition att göra en karriär inom forskning. Jag har alltid vetat att jag skulle vilja sträva efter en framtid inom vetenskapen, men den spännande forskningsvärlden där upptäckterna är obegränsade har fångat mitt hjärta.


Denna student antogs till Harvard University. Jag tror att människor alltid kommer att ha förmågan att höja sig över alla situationer, för livet är vad man gör det till. Som standard är livet svårt eftersom vi måste sträva efter att tjäna lycka och framgång. Ändå har jag insett att livet är det exempel på högskoleuppsatser än jag hade föreställt mig; den kan försvinna eller ändras när som helst. Flera av mina familjemedlemmar lämnade denna värld i en sista beating symfoni; hjärtinfarkt verkar vara en trend i min familj. De lämnade som fåglar; skrattar ena minuten och på en bättre plats nästa.


Steve Jobs inspirerade mig när han i sitt inledande tal till Stanford University sa "Din tid är begränsad, så slösa inte bort den på att leva någon annans liv. Bli inte fångade av dogmer - som är att leva med resultaten av andra människors tänkande. Jag vill leva mitt liv dagligen. Varje dag vill jag leva. Varje morgon när jag vaknar vill jag bli upphetsad av gåvan av en ny dag. Jag vet att jag är idealistisk och ung, och att min livsfilosofi är jämförbar med en kalkylgräns; Jag kommer aldrig att nå det. Men jag kommer inte ge upp det eftersom jag fortfarande kan komma oändligt nära och det är fantastiskt. Varje dag är en ursäkt till min mänsklighet; eftersom jag inte är perfekt får jag försöka igen och igen för att "få det rätt.


Livets timglas sipprar oavbrutet vidare och vi är maktlösa att stoppa det. Så jag kommer att förlåta och glömma, älska och inspirera, uppleva och satir, skratta och gråta, åstadkomma och misslyckas, leva och dö. Det är så jag vill leva mitt liv, med denna optimistiska inställning att varje dag är en andra chans. Hela tiden har vi möjlighet att förnya vårt perspektiv på livet, att rätta till våra misstag och att helt enkelt gå vidare. Som Fenix ​​kommer jag att fortsätta resa mig ur askan, upplevd exempel på högskoleuppsatser förnyad. Jag kommer inte att slösa tid för mitt liv är redan i förändring. Fenix ​​reser sig i all sin prakt exempel på högskoleuppsatser orange och gul Den svävar i den babyblå himlen På väg mot det stora ljuset Döpt i tidens dans Orädd, evig, vacker Den släpper ett hisnande norrsken Och jag flämtar av enormheten.


Tack! Din guide är på väg, exempel på högskoleuppsatser. Låt oss under tiden veta hur vi kan hjälpa dig att knäcka antagningskoden till högskolan, exempel på högskoleuppsatser. Du kan också lära dig mer om vårt 1-mot-1 antagningsstöd till högskola här. Det här är en högskoleuppsats som fungerade för Duke University. Föreslagen läsning: How to Get Into Duke. Så fort dörren till patientrummet öppnades slog den värsta stanken jag någonsin mött mig rakt i ansiktet. Även om jag aldrig hade luktat det förut visste jag instinktivt vad det var: ruttnande kött.


En liten, äldre kvinna satt i en rullstol, klädd i en sjukhusrock och draperad i filtar från nacken och nedåt med bara hennes gasväv omslutna högerben som tittade ut under det gröna materialet. Q började linda upp benet, och det fanns inget sätt att vara förberedd på vad jag såg härnäst: kallbrand ruttnade vävnader och svärtade, döda tår. Aldrig tidigare hade jag sett något så fruktansvärt - eftersom till och med öppen operation bleknat i jämförelse. Läkare i operationssalen är lugna, coola och samlade och gör snitt i läroboken med maskinliknande, fristående precision. Det är ett yrke som enbart bygger på skicklighet och teknik - eller så trodde jag.


Denna hemska upplevelse avslöjade en helt annan sida av det här yrket som jag hoppas kunna utöva. Jag kände illamåendet i magen och tvingade min blick från det skrämmande såret på den sjuka kvinnans hoppfulla ansikte, exempel på högskoleuppsatser, försöker objektivt analysera situationen som Dr. Q kämpade för att göra sig själv. Långsamt och med uppenbar svårighet, Dr. Q förklarade det exempel på högskoleuppsatser denna allvarliga infektion kräver en AKA: Above the Knee Amputation. Jag förundrades över medkänslan i Dr. Patienten torkade sina rinnande ögon och log ett långt, sorgset leende.


jag litar på dig. Tillbaka på sitt kontor, Dr, exempel på högskoleuppsatser. Plötsligt föll allt på plats för mig. Detta helt andra perspektiv vidgade min förståelse av det kirurgiska området och förändrade min första uppfattning om vem och vad en kirurg var. Jag vill inte bara hjälpa de som är sjuka och skadade utan också bli anförtrodd svåra beslut ockupationen innebär. Att upptäcka att kirurgi också är en moralisk kallelse bortom den generiska tillämpningen av en utbildad kompetens uppmuntrade mig. Jag förstår nu att kirurger är mycket mer komplexa utövare av medicin, och jag är säker på att detta är fältet för mig. Detta är en kompletterande uppsats som fungerade för Stanford University. Föreslagen läsning: Exempel på universitetsingångsuppsatser att komma in i Stanford Undergrad och hur man överträffar Stanford Roommate Essay.


I de flesta konventionella klassrum lär vi oss att memorera material. Vi studerar information för att få upp den på ett test och glömmer den följande dag. Jag trodde att det här var lärande. Men i somras insåg jag att jag hade fel. Jag bodde på ett campus med studenter och studerade ett ämne. Jag valde Fysisk vetenskap. Den första dagen i lektionen ställde vår lärare en låda på bordet och hällde vatten i toppen, och ingenting kom ut. Sedan hällde han i mer vatten och allt kom sakta ut. Vi blev tillsagda att exempel på högskoleuppsatser ut vad som hade hänt utan telefoner eller läroböcker, bara våra hjärnor. Vi arbetade tillsammans för att upptäcka i lådan var en sifon, liknande den som används för att pumpa gas.


Vi tillbringade de kommande veckorna med att bygga solugnar, exempel på högskoleuppsatser, studerar dynamiken i pappersplan, dyker in i innehållet i ljusets hastighet och rymdvakuum, bland annat. Vi gjorde detta utan läroböcker, flashcards eller information att memorera. Under dessa fem veckor fick vi inte lära oss imponerande terminologi eller hur man klarar AP Physics-provet. Vi fick lära oss att tänka. Ännu viktigare, vi fick lära oss att tänka tillsammans. Att lära sig är inte memorering eller en tävling. Lärande är att arbeta tillsammans för att lösa problemen runt omkring oss och förbättra vårt samhälle.


Detta är en högskoleuppsats som arbetade för University of Pennsylvania UPenn, exempel på högskoleuppsatser. Föreslagen läsning: How to Get Into UPenn. När jag var tretton och besökte Liberia drabbades jag av vad som visade sig vara gula febern. Lyckligtvis lyckades min familj köra mig flera timmar bort till ett stadssjukhus, där jag behandlades. Utforskningen ledde mig till African Disease Prevention Project ADPPa ideell organisation associerad med flera universitet. Jag bestämde mig för att skapa organisationens första gymnasiegren; Jag gillade dess unika sätt att närma sig hälso- och sociala frågor. Som grenspresident organiserar jag evenemang från små montrar vid offentliga sammankomster till insamlingar av personliga middagar för att samla in både pengar och medvetenhet.


Men totalt sett har ADPP lärt mig att små förändringar kan ha enorma effekter. Skillnaden mellan ADPP och de flesta andra organisationer är dess betoning på grunderna och att göra förändringar som håller. Att arbeta mot dessa förändringar för att lösa verkliga problem är det som gör mig upphetsad. Jag upptäckte att samma idé om förändring genom enkla lösningar också gällde under min senaste sommarpraktik på Dr. På labbet, exempel på högskoleuppsatser, Jag fokuserade på att analysera medicinska databaser och skriva program som analyserar cancergenom för att hitta samband mellan vissa cancerformer och läkemedel. För första gången i min vetenskapskarriär, exempel på högskoleuppsatser, min passion skulle få en omedelbar effekt på andra människor, och för mig var det fängslande.


Att arbeta med Project ADPP och att delta i medicinsk forskning har lärt mig att närma mig problem på ett nytt sätt. Att hitta dessa steg och uppnå dem är det som gör mig upphetsad och hungrig på att utforska nya lösningar i framtiden. Den här studenten antogs till UC Berkeley, exempel på högskoleuppsatser. Föreslagen läsning: Hur man kommer in i UC Berkeley och hur man skriver fantastiska UC-uppsatser.





uppsats om djurfarm



Genom att vänja sig vid att utmana sig själv, exemplifierar Samuel dessa egenskaper och kan ta lärdomarna han har lärt sig på squashbanan till andra områden i sitt liv. Han visar att om han fick möjligheten skulle han blomstra på vårt campus med tanke på mångfalden av akademiska och extracurricular möjligheter och att han är utrustad med verktygen för att övervinna alla utmaningar han ställs inför. Även om det var tänkt att vara ett enspelarspel, var patiens det enda vi gjorde tillsammans, flyttade och delade ut korten i en symfoni av ordning: rött till svart, rött till svart. Dra ut mönstret ur den slumpmässiga uppsättningen av kort. I timmar satt vi vid vårt glansiga köksbord och spelade match efter match.


Om det inte fanns fler drag att göra, skulle jag alltid smyga ett kort under en kolumn utan att min mormor såg det. Det gjorde hon alltid. Vi kanske vinner en av tio spelade matcher. Varför inte bara vända korten ett efter ett? Det var för frustrerande att se korten gå förbi, men fylla exakt tre och inte kunna plocka upp dem! Hennes polerade naglar repade sig mot korten när hon blandade dem och berättade för mig. Det var en intern kamp, ​​en förstärkning av sinnet. En som spelar mot sig själv. Korten slogs rytmiskt ner på bordet när min mormor, liten men ändå stoisk, utan ansträngning flyttade korten med ömtåliga händer. Jag tittade på henne. Jag funderade på något annat sätt att förstå denna idé. Jag ville desperat.


Den långsamma manipulationen av livet runt hennes prejudikat fick mig att tänka tillbaka på min mormor, på vad hon sa till mig och fick mig att förstå. Två år senare, när jag pressade mig själv hårdare än jag någonsin gjort tidigare i en landhockeymatch, insåg jag hur mycket jag hade lurat mig själv och mitt lag genom att inte anstränga mig tidigare. Fyra år senare hjälpte jag mina föräldrar att städa efter middagen när jag såg värdet i att inte ta den enkla vägen ut. Fem år senare fann jag återigen den svåra lättheten i keramik. När jag lyfte kastrullen från hjulet fann jag tillfredsställelse. Sju kolumner. Fyra ess. Femtiotvå kort.


Med tiden föll hennes inre själ aldrig sönder när hennes kropp började försämras. Hennes sinne förblev starkt och stolt. Varje utmaning jag står inför, eller kommer att möta, i livet, tänker jag tillbaka på hennes lektion en oansenlig eftermiddag. Låt mig aldrig fuska. Ställ alltid mig själv ansvarig. Jobba hårt i varje tävling, speciellt de mot mig själv, eftersom det är de som har bättre mig mest. Jag förstod inte vad min mormor menade den dagen. Nu gör jag mer för varje dag. Många studenter vill berätta om en viktig person eller familjemedlem i deras liv i sina högskoleuppsatser. Utmaningen med detta är att se till att uppsatsen fortfarande handlar om den sökande, inte bara den viktiga personen. Elizabeth gör ett fantastiskt jobb med att införliva den viktiga personen, sin mormor, samtidigt som hon håller fokus på sig själv, vad hon lärde sig från det specifika ögonblicket, hur det påverkade hennes liv.


Dessutom, även om Elizabeth började med att fokusera på en barndomsupplevelse, tog hon det tillbaka till sitt dagliga liv och hur hon införlivar ansvar och hårt arbete hela tiden. Att förstå vem Elizabeth är och hennes värderingar hjälper oss att förstå vem hon kommer att vara i vår campusgemenskap. Hon visar att hennes värderingar av hårt arbete och självansvar inte är begränsade till bara patiens utan ingår i sport, hobbyer, hennes familjeliv och kommer säkerligen att lysa igenom i hennes nya samhällen på ett universitetsområde. Jag blev helt förvirrad. Jag trodde att jag hade skaffat den fullständiga lösningen på detta utarbetade schackpussel. Vad saknar jag? En riddargaffel, ett biskopsdrag? Är jag i schack?


Efter en snabb blick på tavlans vänstra sida slog jag handen på mitt huvud när jag plötsligt insåg vad min schacktränare sa till mig. Min dam satt oanvänd, placerad hela vägen på andra sidan av brädet, och jag hade ingen aning. Om du börjar titta på hela schackbrädet kommer dessa pussel att bli en bris för dig. Ända sedan den där schacklektionen har de orden fastnat. Mina schackkunskaper förbättrades faktiskt snabbt när mitt betyg flög över Elo-tröskeln på några månader. Men dessa ord gällde inte bara schack.


Att titta på hela bilden blev en grundläggande färdighet som jag har använt under hela mitt liv i skolan och andra ansträngningar. Jag minns särskilt att jag använde det på fotbollsplanen. Mina motståndare vägde in monstruösa pund och stod 5 fot 8 tum och gjorde det till en vana att tackla mig till marken. Än en gång stod jag öga mot öga med försvararen, och innan jag visste ordet av föll jag till marken, lämnades isolerad och fördriven. När jag låg omtumlad på planen, blinkade mitt sinne tillbaka till schackbrädet. Det slog mig att fotboll, precis som schack, förlitar sig på rätt placering av de många pjäser som kombineras för att skapa en färdig strategi. Den intelligens och kreativitet som behövs hos en playmaker är också en viktig del av ett välarbetat fotbollslag. Jag insåg att min viktigaste fördel alltid skulle vara min djupgående förståelse av fotbollsspelet – var man ska skicka bollen, när man ska springa, om bollen ska vara i luften eller drivas.


Jag tog mig upp från marken, och när samma försvarare kom tunnande mot mig igen, var jag inställd, omedveten om bullret runt mig. Jag chippade in bollen i det öppna utrymmet precis bakom honom, och visste att min lagkamrat skulle springa in i utrymmet utan att ens titta. Sedan dess fortsatte jag att finslipa mina färdigheter genom intensiv träning för att bli den bästa playmaker jag kunde vara, och arbetade tillsammans med mina snabbare och starkare lagkamrater för att bli ett välbalanserat, enhetligt lag. Genom schack och fotboll har jag upptäckt att varje bit i ett pussel har ett syfte. Detta nya perspektiv har förbättrat min förmåga att stanna upp, stå tillbaka och analysera hela bilden i de många dimensionerna av mitt liv.


I mina vetenskapliga studier räckte det inte med att bara undersöka ett C. reinhardtii-cellen, men det var nödvändigt att zooma ut mikroskopet för att fånga alla de tusen cellerna för att verkligen förstå kvorumavkänning och dess konsekvenser. Studenten nämner också en möjlighet att studera utomlands specifikt för dem inom sitt huvudämne. De nämner en specifik destination för studier utomlands, vilket ytterligare understryker deras intresse för detta erbjudande. Inkluderingen om att fräscha upp sin franska etablerar en personlig koppling till deras platsval, vilket också stärker denna del av svaret.


Denna inkludering är ett bra exempel på att ta ett BU-specifikt erbjudande och utvidga vilket specifikt projekt författaren har för avsikt att arbeta med. De gör ett bra jobb med att koppla en ingenjörsrelaterad klubb till deras humaniorarelaterade passioner. Dessa sista meningar till ett bra jobb med att avsluta svaret på ett sätt som gör att uppsatsen flyter smidigt till slutet. Omnämnandena av Autodesk Inventor och framställningarna ger läsarna specifika detaljer som bekräftar de punkter som gjorts tidigare i svaret. Den sökande avslutar med en framåtriktad mening som befäster deras önskan att gå på BU. På samma sätt bör du sträva efter att avsluta ditt svar med ett slutgiltigt uttalande som kapslar in din uppsats hittills och som också pekar framåt mot din framtid på universitetet.


Behöver du mer information om hur du närmar dig din Boston University-uppsats? Vill du ha hjälp med dina högskoleuppsatser för att förbättra dina antagningsmöjligheter? Registrera dig för. ditt kostnadsfria CollegeVine-konto och få tillgång till våra uppsatsguider och kurser. Du kan. BU kompletterande uppsatsprompt. Jag sa till henne att det var fullt av min forskning. Min mamma nämnde att några läkare hade vägrat att hänvisa oss till en specialist eftersom mina betyg var för höga. Jag blev chockad över detta avslöjande. De tre senaste läkarna hade mumlat något om betyg men hade aldrig sagt något om ras. Innan jag hann förneka det ivrigt nickade doktorn, som var från Taiwan, sympatiskt. Och vissa ungdomar lär sig att maskera symtom genom att bygga system.


Jag tycker att du ska testa dig. Terminen efter bekräftelsen av min diagnos med inlärningssvårigheter var minst sagt utmanande. Bibliotekarien, som hade blivit min nära förtrogna, introducerade mig för en akademisk handledare som specialiserade sig på inlärningssvårigheter och lärde mig färdigheter som att använda redundans och tidshantering för att göra det lättare för mig att brottas med rörliga delar. Denna student antogs till University of Pennsylvania. Min bror och jag skiljer exakt ett år och en dag. Som barn bar vi samma kläder, fick samma frisyr. När vi kom till mellanstadiet stod det klart att min storebror föredrog tysta inomhusaktiviteter, medan jag var en född artist som föredrog teater, även när jag låg utanför scenen.


Jag tog hans relativa tystnad för att vara ointresserad och tyckte att det var stötande. Jag grävde särskilt in i musikteaterns värld förutom att jag regelbundet sjöng solon på våra gymnasiekörskonserter. Jag tillbringade timmar efter skolan med att förbereda för shower. Och när jag kom hem tränade jag också, och hamnade i en rigorös rutin som jag trodde att jag behövde förbli på mitt bästa och vara konkurrenskraftig för delar. Mitt sovrum låg tillräckligt långt från mina föräldrar för att inte störa dem, men utrymme för att träna blev ett problem för min bror eftersom, ja, vi delade rum. Föreställ dig att han mediterar på en fönsterplats medan jag sitter i bälte och försöker hålla en hög ton. Det behöver inte sägas att detta skapade spänningar mellan oss.


Ur hans synvinkel var gymnasiet tillräckligt svårt utan det konstanta ljudet av Glee-arrangemang. Även om jag kunde sjunga den bra i sin ursprungliga tonart, hade jag svårt att sjunga den tillsammans med musiken eftersom arrangemanget av låten vi arbetade med hade en tonartförändring som låg utanför mitt intervall. Det här var första gången jag kämpade för att lära mig en låt, och jag var en vecka från audition. Jag var irriterad under den perioden och slutade öva och förklarade att jag hade nått höjden av min sångkarriär. Min bror upplevde tystnad när jag kom hem för första gången på flera år.


Efter ett par dagar av detta, när jag kom hem, bad han mig att meditera med honom. Och jag kände min ilska över min oförmåga att navigera graciöst i den här låten. Det var svårt i början. Jag försökte rensa huvudet. När ditt sinne driver iväg, kommer du helt enkelt tillbaka, ingen dom. Jag gillade ljudet av det, och det blev min nya filosofi. Jag fortsatte att försöka på låten, blev inte längre arg på mig själv, och lagom till audition kunde jag behålla kraften i rösten trots nyckelbytet. När det gäller min bror så bråkar vi inte längre. Jag förstår nu varför han föredrar det tysta. Denna student antogs till Brown University. Föreslagen läsning: How to Get Into Brown. Mina föräldrar är flygingenjörer, ödmjuka även om deras arbete hjälper vårt samhälle att utforska nya gränser.


De tror att du tar ställning genom det arbete du gör, inte vad du säger. Detta är vad de lärde mig. Detta var vad jag trodde fram till mitt andra år då jag konfronterades med ett ögonblick där jag inte kunde vara tyst. Vissa elever var öppet skinnhuvudens barn. Efter ett rasistiskt utbyte med en student som förolämpade henne och vägrade sitta vid samma lunchbord, stod min bästa vän, som var muslim, inte för trohetslöftet i hemrummet nästa dag. Hon blev avstängd för insubordination och när jag ringde henne sa hon att jag i den här situationen säkert kan hitta ett sätt att tänka på mer än mina egna känslor.


Jag skämdes. Jag bad om ursäkt och frågade hur jag bäst stöttar henne. Hon sa att det bara var viktigt att jag lyssnar och förstår att hon inte kan trivas i en miljö som främjar likhet. Hon talade till mig med en sårbarhet som jag aldrig hade hört förut. I slutet av vårt samtal bad jag rikligt om ursäkt. Hon sa att hon inte behövde mina ord och vad hon behövde från mig var att ta ställning. Detta var motsatsen till den tro mina föräldrar borrade i mig. Jag kände mig först i konflikt, som om jag gjorde något fel genom att prata om situationen.


Min vän var dock tvungen att hantera en verklighet som jag inte gjorde. Och att ta ställning skulle kanske göra det möjligt för min institution och alla i den att lära sig att vara en mer inkluderande plats för alla. Kanske fanns det ett sätt att ta ställning och göra det nödvändiga arbetet för att förändra saker och ting. Av eleverna på min gymnasieskola, övertecknade, ett antal som vida överträffade mina förväntningar. Använd din kraft för att göra gott. Sedan dess har jag försökt vara mer medveten om att alla inte upplever komfort i samma miljöer som jag. Min vän och jag skapade en klubb för att främja en tvärkulturell dialog. Under det senaste året startade två andra klubbar av sitt slag på andra lokala skolor. Mer än något annat är jag stolt över att jag har lärt mig att vara en bättre vän och en mer omtänksam samhällsmedlem på ett sätt som hedrar vem jag är och vad jag värdesätter.


Detta är en högskoleuppsats som arbetade för Washington University i St. Louis WashU. Jag höll andan medan mina stadiga händer försiktigt nästlade in de smuliga rötterna av salladsplantan i jorddiket som jag skyfflade ögonblicken innan. Regnvatten och svett rann från min panna när jag noggrant klappade och tryckte på den omgivande jorden och stämplade in den lummiga gröna varelsen i sitt nya hem. Efter att ha gnuggat bort den grusiga jorden från mina händer tittade jag på Brian, en medvolontär och icke-verbal åring med autism, som sträckte ut sin arm för en high-five. När vi gick till nästa rad med ihåliga håligheter övervägde vi inte det långa arbetet som låg framför oss, utan vi försökte befria den hjälplösa sallaten, fängslad i produktkartonger som var för små för att de skulle kunna växa i.


Min kärlek till trädgårdsskötsel började när jag flyttade till Georgia under mitt andra år. Trädgårdsarbete på lördagsmorgonen har blivit en helgritual, som befriar mig från allt ovidkommande ansvar. Min kropp går i autopilot när jag låter tankarna vandra. Andra gånger överväger jag alternativa avslutningar på konversationer eller förstår kalkylsvaret som var på tungspetsen i klassen. Jag träffade Brian, en nära vän till mig som också solar sig i naturens lugn, genom mina trädgårdssträvanden. Under hela min tid i trädgården med Brian började jag förstå att han, som alla andra, har en speciell metod att kommunicera. Det finns de uppenbara talade språken, kroppsspråken, ansiktsuttrycken och interaktionerna vi delar dagligen som speglar vilka vi är och kommunicerar vad vi representerar.


Brian uttrycker sig genom olika manifestationer av outtalat språk som han använder för att signalera hur han känner eller vad han vill. Men de nyanserade kombinationerna av olika metoder för att kommunicera förbises ofta, vilket skapar en barriär för ömsesidig förståelse som hindrar en från att verkligen få kontakt med andra. Jag började förstå att för att nå människor måste jag tala på deras språk, vare sig det är verbalt eller på annat sätt. Att arbeta med Brian under det senaste året har gjort mig mer medveten om att människor kan ha svårt att uttrycka sig. Jag upptäckte att jag kan leda människor positivt om jag kan kommunicera med dem, oavsett om jag är på banan eller i mina judiska ungdomsgruppsdiskussioner. När jag går in i nästa faser av mitt liv hoppas jag kunna ta med mig dessa färdigheter eftersom jag, för att åstadkomma positiv förändring i mitt samhälle, lärde mig att jag måste tala på språket som omgivningen har.


Det är orden Brian lärde mig. Medicinska skolan Antagning College Antagning. Medical School Admissions MCAT Dagens fråga College Admissions. Medical School Admissions Consulting MCAT Tutoring Residency Admissions Consulting. Medicinsk skola antagning College antagning Medicinsk residency antagning MCAT. Läs mer om tjänster Gå med i vårt team. Dina betrodda rådgivare för antagningsframgångar. Bloggintagningar och testförberedande resurser för att hjälpa dig komma in på dina drömskolor. Exempel på högskoleuppsatser från studenter som antagits till Harvard, Stanford och andra elitskolor. College uppsats exempel 1 Detta är en college uppsats som arbetade för Harvard University. Högskoleuppsats exempel 2 Den här studenten antogs till Harvard University. Förnamn. Efternamn. E-postadress. SKICKA MIG GUIDEN. College uppsats exempel 3 Detta är en college uppsats som fungerade för Duke University.


Föreslagen läsning: Hur man kommer in i Duke Så fort dörren till patientrummet öppnades slog den värsta stanken jag någonsin har stött mig rakt i ansiktet. Högskoleuppsats exempel 4 Detta är en kompletterande uppsats som fungerade för Stanford University. Föreslagen läsning: How to Get Into Stanford Undergrad and How to Ace the Stanford Roommate Essay I de flesta konventionella klassrum lär vi oss att memorera material. College uppsats exempel 5 Detta är en college uppsats som arbetade för University of Pennsylvania UPenn. Föreslagen läsning: Hur man kommer in i UPenn När jag var tretton och besökte Liberia fick jag vad som visade sig vara gula febern.


Collegeuppsatsexempel 6 Den här studenten antogs till UC Berkeley. Föreslagen läsning: How to Get Into UC Berkeley and How to Write Great UC Essays Fenomenet ömsesidigt beroende, människan beroende av människan för att överleva, har format århundraden av mänsklig civilisation.

No comments:

Post a Comment