Tuesday, January 11, 2022

Argumenterande uppsats om sexualundervisning i skolan

Argumenterande uppsats om sexualundervisning i skolan



Två personer läser och nackdelar med föräldrar tror att skolor har övergetts. Så de måste vara praktiska och själva prata med sina barn, för först då kommer de att veta att deras sic är på rätt spår" Woman's Era n. Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sekundär meny Hoppa till primär sidofält Hoppa till sidfot HEM KONTAKTA OSS Alla uppsatser JEE Main Argumenterande uppsats om sexualundervisning i skolan uppsats om sexualundervisning i skolor Storbritannien Till och med hört talas om pojkar och blir ganska lång. Hämtad 7 januari, det lämnar dem också i en försvarslös situation som de kan bli förtärda på igen. Kom ihåg att denna uppsats är öppen och att andra studenter också kan använda den.





Relaterade dokument



Sexualundervisning för tonårsbefolkningen i vår nation har varit något av ett obehagligt samtalsämne. Det beror mest på att föräldrarna till den tonåringen inte uppmuntrar sådana ämnen att diskuteras argumenterande uppsats om sexualundervisning i skolan det som en dålig inverkan på deras barn. Ibland är det inte förstått att detta undvikande eller brist på konversation mellan argumenterande uppsats om sexualundervisning i skolan och föräldern kan leda till en nyfikenhet och då når den nyfikenheten en nivå där den behöver lugnas av en eller annan diskussion, då får den diskussionen vara med föräldrarna eller vännerna, det spelar ingen roll. Enligt den indiska mentaliteten är det oftast tänkt att sådana ämnen relaterade till sex och sexualitet bör undvikas så mycket som de kan undvikas.


Man tror att om ämnet undviks så skulle det inte övervägas och därför skulle det inte åtgärdas. Men när vi tar en titt på fallen av sexuella övergrepp och sexuella övergrepp är det tydligt att sex och sexualitet inte helt försummas av de nyfikna ungdomarna. Faktum är att scenariot är sådant att de flesta av fallen med sexuella övergrepp och fallen relaterade till sexualitet har tonåringar inblandade i det. Varför är det den mest nyfikna klassen av befolkningen som är inblandad i dessa sexrelaterade fall? Det är en lika nyfiken fråga med lika konstigt svar. Det liknar att blidka deras nyfikenhet.


När nyfikenheten hos dessa tonåringar inte stillas eller diskuteras, kommer den att komma ut på ett eller annat sätt, antingen med en villig partner eller med en ovillig partner. Därför är det nödvändigt att blidka deras nyfikenhet. Det är nödvändigt att diskutera om deras sexualitet med dem i närvaro av ansvarig guide och deras vägledning. Det är nödvändigt att få tonåringarna att förstå argumenterande uppsats om sexualundervisning i skolan förändringarna de står inför, fysiska såväl som känslomässiga är alla normala för deras respektive åldrar och en korrekt vetenskaplig kunskap bör ges till dem på det mest tekniska sättet för att göra samtalet mindre obehagligt. Nu när vi har sexualupplysning som ges till tonåringarna, argumenterande uppsats om sexualundervisning i skolan, en annan fråga uppstår om det verkligen är viktigt att ge denna utbildning i offentliga skolor.


En offentlig skola eller en utbildningsinstitution är den perfekta platsen för att få kunskap och utbildning, men sexualundervisning är en helt annan sak. I en allmän skola, argumenterande uppsats om sexualundervisning i skolan, det finns flickor och pojkar tillsammans som studerar i skolan och därför, när alla dessa elever ges sexualundervisningen tillsammans, finns det större chanser att detta ämne diskuteras av eleverna sinsemellan och kan också leda till något oönskat resultat. Till exempel, när ett barn är i puberteten, finns det många hormoner och känslomässig instabilitet bland personen som kan påverka hur de förstår den kunskap de får och även hur de tillämpar den i sin vanliga och verkliga situation.


Detta kan ibland få dessa barn i ett problem, det vill säga när de praktiskt tillämpar kunskapen om sexualundervisning eftersom de är nyfikna på denna nya kunskap, kan leda till några mycket livsförändrande problem. som överförs vid oskyddat sex. Alla dessa aspekter bör förklaras för nyfikna tonåringar tillsammans med nödvändiga försiktighetsåtgärder. Det är ofta många föräldrar som klagar på att det inte är nödvändigt att göra sina barn medvetna om sexualitet och termerna relaterade till den. Men så är det inte i verkligheten. De förändringar som ungdomarna genomgår under puberteten uppmärksammas av dem och därför är de väldigt nyfikna på det.


Vissa barn kanske inte diskuterar det med sina föräldrar eftersom de känner sig obekväma och i grunden, argumenterande uppsats om sexualundervisning i skolan, de vet hur deras föräldrar skulle reagera på ett sådant ämne när de uppfostras av deras barn. Därför kan barnen avstå från att diskutera det med sina föräldrar, vilket automatiskt styr denna diskussion sinsemellan och kan också utveckla en lust att uppleva dessa nya känslor. När allt kommer omkring är det kroppen och kommer att lyda den biologiska klockans larm. Från alla de aspekter som diskuterats ovan rörande sexualundervisning och medvetenhet bland barn, är det det växande behovet eftersom det finns många problematiska fall som involverar ungdomar.


Av all statistisk information som erhållits om fall av sexuella övergrepp tyder oförberedda graviditeter i tonårsgruppen, även angående STD sexuellt överförbara sjukdomar någonstans, att ungdomsförståelsen befinner sig i ett kaos som behöver redas ut och förklaras ordentligt och vetenskapligt för dem, argumenterande uppsats om sexualundervisning i skolan, för att få dem att förstå det på ett mycket normalt och vetenskapligt sätt. Om Manasi Shewale Manasi Shewale älskar att läsa romaner och recensera dem på egen hand. Hon är en ivrig läsare av olika ämnen av vetenskapligt intresse inom kemi och biologi.


Din e-postadress kommer inte att publiceras. Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sekundär meny Hoppa till primär sidofält Hoppa till sidfot HEM KONTAKTA OSS Alla uppsatser JEE Huvudinnehållsförteckning. Manasi Shewale älskar att läsa romaner och recensera dem i tur och ordning. Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras. Sidfot Populäraste uppsatser i mars Uppsats om föroreningar Uppsats om min skolas sommarsäsong Min favoritlärare Världsarvsdagen citerar min familj tal vikten av träd uppsats självbiografi av en penna ärlighet är den bästa policyuppsatsen uppsats om att bygga ett Indien min favoritbok uppsats på caa min favoritspelare självbiografi av en flod avskedstal för klass 10 av klass 9 uppsats min favoritlärare ord internet påverkan på barn uppsats min favorit seriefigur.


Uppsats för studenter Uppsats för klass 1 till 5 studenter. Stipendier för studenter Klass 1 Studentstipendium Klass 2 Studentstipendium Klass 3 Studentstipendium Klass 4 Studentstipendium Klass argumenterande uppsats om sexualundervisning i skolan Studentstipendium Klass 6 Studentstipendium Klass 7 studenter Stipendium Klass 8 Studentstipendium Klass 9 Studentstipendium Klass 10 Studentstipendium Klass 11 Studentstipendium Klass 12 Studentstipendium Klass 11 Studentstipendium Klass 12 Studentstipendium. HÅLL ANSLUTNING Facebook Instagram Pinterest Twitter. Stipendier Apj Abdul Kalam-stipendium Ashirwad-stipendium Bihar-stipendium Canara Bank-stipendium Colgate-stipendium Dr Ambedkar-stipendium E-distriktsstipendium Epass Karnataka-stipendium Fair And Lovely Scholarship Floridas John Mckay-stipendium Inspire Scholarship Jio-stipendium Karnataka minoritetsstipendium Lic-stipendium Maulana Azad-stipendium Medhavi-stipendium minoritetsstipendium Moma-stipendium Mp Stipendium Argumenterande uppsats om sexualundervisning i skolan Minoritetsstipendium Nsp-stipendium Oasis-stipendium Obc-stipendium Odisha-stipendium Pfms-stipendium Post Matric-stipendium Prematric-stipendium Prerana-stipendium Premiärministerstipendium Rajasthan-stipendium Santoor-stipendium Sitaram Jindal-stipendium Ssp-stipendium Swami Vivekananda-stipendium Ts Epass-stipendium Upp-stipendium Vidhyasaarathi-stipendium Wbmdfc-stipendium Västbengalens minoritetsstipendium.





exempel på konstuppsatser



Lärare och administratörer kommer att säga till föräldrar att sexualundervisning inte är tillräckligt viktig för att läras ut i offentliga skolor, många föräldrar som lever med sina barn som tidigt blir unga föräldrar håller inte med. Administratörer och lärare är anledningen till att så många unga människor i offentliga skolor blir unga föräldrar eftersom de inte gör unga människors behov först, vilket alltid borde vara fallet. Jag vet att de flesta amerikaner skäms när det kommer till att prata om sex, men det här beteendet hjälper inte unga människor eftersom vi tar bort deras förmåga att leva sina liv fria från pressen från tidigt föräldraskap. Som föräldrar och kunniga vuxna är vi skyldiga våra ungdomar att utbilda dem om värderingarna och betydelsen av sex och abstinens. Fler och fler unga slutar inte sin utbildning för att de är för upptagna av att vara heltidsföräldrar, vissa föräldrar kommer att hävda att det inte är deras fel när det i själva verket är.


Unga människor räknar med att vuxna, föräldrar och lärare utbildar dem om livet, de som vänder ryggen åt det ansvaret är ansvariga för varje ung person som är en ung förälder. Oppositionen tror att att ha säkert sex eller lära ut säkert sex i offentliga skolor kan driva dessa elever att ha sex ännu mer. Därför, för att helt förhindra det, bör endast avhållsamhetsprogram läras ut så att tonåringar inte blir gravida och får barn långt innan de gifter sig. Dessutom tror oppositionen att att ha sex bara finns i hjärtat och sinnet hos dem som har hört talas om det från andra människor eller deras vänner, vilket inte är sant. Jag minns tillbaka på s, skolor brukade ha en vägledare som skulle barnen kunde prata med om alla typer av problem som de hade; det kan hävdas att det inte var effektivt.


Föräldrar och lärare kallar sig för att skydda sina barn från sanningen som de tror kommer att skada dem, men att inte berätta för ditt barn den verkliga sanningen om sexualundervisning och sex är det som kommer att skada dem mest. Dessutom kommer den dolda sanningen att vara skadlig för deras framtid eftersom de alltid kommer att undra vad deras liv kunde ha varit om bara någon brydde sig tillräckligt om dem för att berätta sanningen för dem. Okunskap och sexualundervisning går inte ihop, unga står i centrum; de måste vara i fokus inte vad vuxna inte borde berätta för dem.


Även om båda sidor av argumentet har olika åsikter om detta argument, har en mellanväg etablerats av båda sidor och alla gynnas. Svaret på detta skulle vara att oppositionen och anti-oppositionen samarbetar för att öppet dela sin kunskap om avhållsamhet och utövande av säker sex för att främja en fördomsfri miljö, en miljö där barn är fria att ställa frågor där de är. behandlas som att de är mogna nog för att kunna hantera svaren på dessa frågor. Med båda parter som arbetar tillsammans, kommer de att vara räddningen för varje enskild icke-dejting tonåring och förskolestudent; även de som inte är riktigt i den åldern.


Barn skulle fritt kunna uttrycka vad de tycker om frågan och föräldrar skulle få uttrycka vad de tycker om det också. Med överenskommelsen från båda sidor på plats är alla nöjda och ingen sida känner sig starkare än den andra. Chamberlain, Pam. Lang, Susan. Diller, Rita. Merriam, Jesse. En konstitutionell förklaring och kritik. Wiley, David och Kelly Wilson. Pardini, Priscilla. Boskey, Elizabeth. Kom ihåg att denna uppsats är öppen och att andra studenter också kan använda den. Om du behöver ett originalpapper skapat exklusivt för dig, anlita en av våra briljanta skribenter! Vissa ämnen är tuffare än andra. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Vänligen acceptera innan du fortsätter eller läs vår cookiepolicy här.


Anställ författare. Sexualundervisning i offentliga skolor Argumentativ uppsatsprov. Vill ha ett liknande papper? Vi kan skriva det! Beställ nu. Ny WowEssays Premium-databas! Hitta den största katalogen med över 1 miljon pappersexempel! Inledning Under åren har ett ämne alltid legat i framkant inom utbildning och det ämnet är sexualundervisning som lärs ut i offentliga skolor. Detta dokument kommer att diskutera båda sidor av argumentet för det större bästa. Säker sex, vad är skadan? Kompromiss Även om båda sidor av argumentet har olika åsikter om detta argument, har en mellanväg etablerats av båda sidor och alla gynnas. Arbete Citerad Chamberlain, Pam. Sexualundervisning. Säker sex.


Eleverna måste få lära sig vad de kan förvänta sig när de ägnar sig åt sexuell aktivitet och dess konsekvenser. Samtidigt är det tillrådligt att programmen lär elever lämpligt material för alla åldrar om säker sex. Varför lär inte avhållningsprogrammet eleverna vikten av säkert sex eller de möjliga effekterna av sexuellt överförbara sjukdomar? Dessutom saknas programmet inom området utbildning om tonårsgraviditet. I artikeln "Prata med dina barn om sex" stod det: "Föräldrar måste förstå att i denna tid av internet kan ungdomar få information om sex. Så de måste vara praktiska och själva prata med sina barn, för först då kommer de att veta att deras sic är på rätt spår" Woman's Era n.


Föräldrar som tenderar att prata om sex med sina barn får barnen att känna att de har en öppen relation med dem. En förälder ska låta barnen känna att de inte behöver dölja något för sina föräldrar. Att ha en konversation om sex med barn kan tendera att kännas obekvämt och obehagligt, men om man litar på sin intuition, då skulle han förstå vikten av det. Elever i den här åldern tror att de vet allt och att de inte alltid har rätt i sina tankar. Med sexualundervisning skulle de lära sig mycket mer om de förändringar som sker med deras kroppar.


De måste få rätt utbildning i ämnet i skolan och genom att prata med sina föräldrar. Denna sexualundervisningsprocess skulle hjälpa dem att känna till alla faror som kan hända dem och att förstå... Oskyddad sexuell aktivitet innebär sina risker, men för att bekämpa dessa risker hjälper preventivmedel mycket, genom att förebygga alla skadliga sjukdomar som sexuellt överförbara sjukdomar och infektioner. Sexualundervisning diskuterar också samtycke och vad det innebär när det ges. Det hjälper också till att fastställa tecken på ett missbrukande förhållande och steg man kan vidta om de befinner sig i ett.


Sexuell utbildning i skolan hjälper till att lägga grunden för ett djupare samtal mellan föräldrar med sina barn. Med sex-ed program i skolan idag lär de bara tonåringar att inte ha sex. Vissa hävdar att om människor lär sig om sex kommer de att bli nyfikna. Enligt denna övertygelse kommer nyfikenheten att leda till att fler tonåringar har sex. Jag tror att det är tvärtom. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida Argumenterande uppsats: Bör sexualundervisning finnas i skolor? Argumenterande uppsats: Bör sexualundervisning finnas i skolor? Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Visa mer. Läs mer. Ord: - Sidor: 6.

No comments:

Post a Comment